Paasdessert…..vers gemaakt!

30 Mrt

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAHet Paasdessert is dit jaar een overheerlijke boterroom taart vers gemaakt, niet te zoet..niet te zwaar…maar..

Een waardige afsluiter van het Paasdinner deze avond voor de table- d’hôtes, o ja de rest van het menu bestaat uit een bereiding van artisanale foie gras, volle grond Corrèze asperges, bio lamsvlees en Limousin kaas dit alles vergezeld van de passende wijn en de nodige bubbels en hapjes als apéro.

Chambre d’hôtes Domaine La Paillote

www.lapaillote.eu

Eén reactie to “Paasdessert…..vers gemaakt!”

  1. Eddy @ Monique Bruynooghe Vervaeke 1 april 2013 bij 17:38 #

    Jammer dat we nog moeten wachten tot tweede helft van juni voor we kunnen komen, hebben al heel veel goesting als we dit alles zien, dikke knuffel uit oostkamp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: